Buffon dirigeert Trapp naar de uitgang, drukte verwacht bij PSG

31 augustus 2018, 11:41

De komst van Gianluigi Buffon bij Paris Saint-Germain heeft dan toch zijn eerste echte slachtoffer geëist. Kevin Trapp vertrekt uit de Franse hoofdstad en wordt voor een seizoen verhuurd aan Eintracht Frankfurt. De goalie kwam eerder al uit voor de Duitse bekerwinaar. 

Vanuit die club stapte de WK-ganger over naar PSG, waar hij nooit echt kon overtuigen. Door de komst van Buffon werd Trapp helemaal overbodig in Parijs: het Eintracht van Jetro Willems en Jonathan de Guzaman bood uitkomst. Hij moet de concurrentie aangaan met Frederik Rönnow, die het eerste Bundesliga-duel keepte. In Parijs is een definitieve eerste goalie nog niet gekozen: Alphonse Areola en Buffon rouleren vooralsnog. 

Voorts wacht er nog een drukke laatste dag voor PSG: de club wil zich nog versterken met Juan Bernat en Maxim Choupo-Moting. Beide spelers zouden al medisch zijn gekeurd, zo vertelde trainer Thomas Tuchel. Choupo-Moting komt over van Stoke City, terwijl de Spaanse verdediger bij Bayern München onder contract stond. De komst van Jérôme Boateng lijkt daarmee zeer onzeker. Giovani Lo Celso mag nog weg en lijkt op weg naar Real Betis.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen