Bijlow verlengt contract bij Feyenoord met twee seizoenen

25 oktober 2018, 15:20   Bijgewerkt: 25 oktober 2018, 15:43

Justin Bijlow gaat voorlopig nog niet weg bij Feyenoord. De talentvolle doelman en club hebben donderdag een overeenstemming bereikt over een contractverlenging van twee seizoenen. De twintigjarige keeper ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Rotterdam.

Bijlow, een kind van de club, tekende op zeventienjarige leeftijd zijn eerste contract bij Feyenoord. Iets meer dan een jaar geleden debuteerde de jonge sluitpost in de hoofdmacht. Vanaf dit seizoen is Bijlow onder Giovanni van Bronckhorst de eerste keus onder de lat.

"Toen ik aan het begin van dit seizoen te horen kreeg dat ik de eerste doelman werd, kwam er voor mij al een droom uit", zegt Bijlow via de officiële kanalen van Feyenoord. "Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen. Ik geniet van het hier en nu, maar ga er ook alles aan doen om samen met Feyenoord door te groeien naar een hoger niveau en meer successen."

Technisch directeur Martin van Geel is blij met de contractverlenging van Bijlow. "Mooi dat we opnieuw een talentvolle, zelfopgeleide keeper langer aan ons hebben weten te binden. Iedereen bij Feyenoord heeft groot vertrouwen in Justin. Nu al is hij een heel goede doelman. Met de eigenschappen die hij heeft, geloven wij dat hij de komende jaren uit kan groeien tot een keeper van een zeer hoog niveau. Ik ben dan ook blij dat Feyenoord en Justin vandaag, met dit nieuwe door hem zelf afgedwongen contract, het wederzijdse vertrouwen in elkaar kunnen laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen