Koeman en Van Weerden zijn níet ontslagen bij Fenerbahçe

29 oktober 2018, 15:05

Een opvallend bericht uit Turkije: Phillip Cocu werd zondagavond ontslagen bij Fenerbahçe. Maar over Erwin Koeman en Chris van der Weerden stond geen letter in het ontslagbericht. En terecht, zo blijkt: het duo stond een dag na het ontslag van hun collega namelijk gewoon weer op het trainingsveld in Istanbul.

Volgens de Turkse media blijft Koeman voorlopig zelfs de interim-coach van de Turkse topclub en blijft het duo voorlopig 'gewoon' aan. In de tweet van Fenerbahçe staat dat het duo de training leidt, ondanks dat zij tegelijk met Cocu werden aangesteld en, in het geval van Van Weerden, zelfs overkwamen van PSV.

Cocu verraste in juni met zijn keuze voor Fenerbahçe, dat bekendstaat als een trainerskerkhof. In de vijftien wedstrijden die de coach aan het roer stond, boekte hij slechts drie overwinningen. Vijf keer was er een gelijkspel, en maar liefst zeven keer werd er verloren. Dat resulteert voorlopig in de uiterst teleurstellende vijftiende plaats, met slechts negen punten uit tien duels. Komende vrijdag speelt de ploeg opnieuw een derby, ditmaal tegen aartsrivaal Galatsaray. Vermoedelijk dus nog altijd met een Nederlandse (interim-)hoofdcoach.

Lees ook: Officieel: Cocu per direct ontslagen door Fenerbahçe

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen