'PSV wil alle bepalende spelers houden en kan elk bod weigeren'

3 januari 2019, 07:42

PSV laat, in navolging van concurrent Ajax, deze winter in principe geen bepalende spelers vertrekken uit Eindhoven. Hoewel er voor bepaalde spelers, net als in Amsterdam, veel interesse is en kan komen, wil de koploper van de Eredivisie er alles aan doen om de selectie compleet te houden. Alleen bij extreme bedragen, is er nog een kleine kans op een uitgaande transfer.

Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. De club is in de gelegenheid om nee te zeggen tegen mooie bedragen voor de bepalende spelers. Zo stonden Steven Bergwijn, Hirving Lozano en ook keeper Jeroen Zoet afgelopen zomer bijvoorbeeld in de concrete belangstelling van diverse clubs. Alleen als er bedragen van zo'n veertig miljoen euro op tafel komen, gaat men in Eindhoven praten.

Voor de overbodige spelers Ramon Pascal Lundqvist (hij is niet mee op trainingskamp) en Bart Ramselaar zijn ze al langer coulant en bereid om mee te werken bij PSV. Het duo mag in principe weg omdat zij geen rol van betekenis spelen en PSV al uit Europa en de KNVB Beker ligt, al moet er voor Ramselaar wel een bedrag komen. Of dat ook nog steeds voor Isimat-Mirin geldt, die eerder ook weg mocht, is onduidelijk. In januari is stand-in Trent Sainsbury namelijk afwezig vanwege de Azië Cup.

Talent

Verder schrijft het ED dat de talenten weer een kans krijgen van Mark van Bommel. Dat geldt op het trainingskamp bijvoorbeeld voor vermoedelijk Michal Sadílek en Joël Piroe. De Telegraaf wist eerder ook al te melden dat de Belg Yorbe Vertessen, die zijn contract tot en met 2022 gaat verlengen, mee gaat naar Qatar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen