Kovac: interesse van Ajax in Shabani spreekt voor zich

5 januari 2019, 16:28

Bayern München-trainer Niko Kovac vindt het niet gek dat clubs als Ajax interesse hebben in Meritan Shabani. De Telegraaf meldde zaterdagochtend dat Ajax de negentienjarige Duitser op een scoutingslijst heeft staan. Kovac is niet verbaasd: "Meri doet het goed."

Veel wil de trainer van de huidige nummer twee van de Bundesliga niet kwijt over de vermeende interesse, maar hij laat weten niet verbaasd te zijn over de belangstelling van Ajax. "Meri doet het goed. Ik ben erg blij met hem", vertelt hij tegen Welt. Vooral de prestaties in de Youth League, waar Ajax in twee duels slechts één punt pakte tegen de Duitsers, stemde Kovac tevreden. "Dat er interesse voor hem is, spreekt voor zich."

Marc Overmars is bij Ajax al druk bezig met verschillende transfers af te ronden. Dit om de gaten die naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ontstaan, op te vangen. Zo werd Lisandro Magallán al gehaald en versterkte Ajax zich ook met de jonge spits Lassina Traoré. Meerdere versterkingen lijken deze maand nog gerealiseerd te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen