De Ligt stelt fans gerust en sluit winterse transfer uit

8 januari 2019, 23:23

Matthijs de Ligt zal ook de tweede seizoenshelft in het shirt van Ajax te bewonderen zijn. De negentienjarige verdediger heeft tijdens het trainingskamp in Florida laten weten in elk geval nog een half jaar in Amsterdam te zullen blijven. Eerder sprak Frenkie de Jong - eveneens begeerd door de Europese top - uit het seizoen bij Ajax te zullen afmaken.

"Van een vertrek zal het deze transperiode niet komen. Nee, daar hoeven de Ajax-fans niet bang voor te zijn. We willen de titel halen en daar is iedereen hard voor nodig", zijn de duidelijke woorden van de Ajax-captain in gesprek met de NOS.

Niet lang geleden, na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Roda JC, was De Ligt nog iets minder stellig. "Of ik hier na de winterstop nog speel? Dat denk ik wel. Ik neem aan van wel", zei hij toen.

De Ligt, winnaar van de laatste Golden Boy-award, lijkt de komende zomer Ajax wel te verruilen voor een Europese topclub. Onder meer FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Juventus worden genoemd als mogelijke bestemming van het toptalent.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen