Dumfries denkt terug: "Besef wel dat het allemaal snel is gegaan"

19 februari 2019, 23:49

Denzel Dumfries realiseert zich dat zijn voetballoopbaan zich razendsnel ontwikkeld. De rechtsback van PSV staat ter voorbereiding van de topper tegen Feyenoord de camera's van FOX Sports te woord en blikt daar terug op de afgelopen jaren.

De geboren Rotterdammer maakte naar eigen zeggen vroeger lijstjes met clubs waar hij ooit droomde te spelen. "Feyenoord stond daar nooit op, maar ik had zelf ook het gevoel dat dat niet ging lukken", aldus de verdediger.

Met PSV verdedigt Dumfries een voorsprong van vier punten op de enige echt overgebleven concurrent Ajax. Voor de deze zomer van SC Heerenveen overgekomen back is de titelstrijd een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan: "Toen ik deze week op de wc zat, zag ik toevallig een boek van het jaar dat we kampioen werden met Sparta. Dan besef je wel dat het allemaal snel is gegaan."

De international van Oranje kan bij winst zondag een enorme horde in de richting van het kampioenschap nemen. Hij is gemotiveerd. "We weten wat we moeten doen en zijn extra scherp. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er zin in heb."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen