Zaakwaarnemer: "Bale zal niet op huurbasis bij Real vertrekken"

23 juli 2019, 12:30

Het is uitgesloten dat Gareth Bale deze zomer wordt verhuurd door Real Madrid. Dat zegt althans zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett tegen Sky Sports. Hij is ervan overtuigd dat Bale nog steeds van waarde kan zijn voor de Madrilenen.

Al de hele zomerse transferperiode wordt er gesproken over een vertrek van de Welshman uit Madrid, omdat hij daar op een zijspoor is beland. Trainer Zinedine Zidane heeft de man van honderd miljoen euro niet meer nodig en dus hoopt de club hem te verkopen of in het uiterste geval te verhuren. Voor zaakwaarnemer Barnett gaat dat laatste dus niet gebeuren. "Er zal geen tijdelijke deals komen om hem hier weg te krijgen. Gareth is één van de beste spelers ter wereld. Ik kan je garanderen dat hij aan geen enkele club wordt uitgeleend."

Lees ook: Bale buiten Real-selectie: "We hopen dat hij snel vertrekt"

Bale wordt in verband gebracht met een vertrek naar China, maar de transferperiode duurt daar niet al te lang meer. In dat land zouden de salariseisen van Bale een minder groot probleem zijn dan bijvoorbeeld in Europa, terwijl Bale zelf niet van plan is geld in te leveren. "Gareth is een Real Madrid-speler en voorlopig blijft hij dat," aldus Barnett.

Dagen of weken

In 2013 kwam Bale over van Tottenham Hotspur. De 30-jarige buitenspeler heeft nog een contract voor drie seizoenen bij zijn huidige werkgever. Volgens zijn zaakwaarnemer kan Real ook overwegen om Bale gewoon een kans te geven in plaats van hem richting de uitgang te duwen. "Als er iets langskomt dat bij ons past, dan kunnen dingen veranderen en kan hij binnen een dag of een week weg zijn. Of hij kan nog steeds een speler van Real Madrid blijven."

Lees ook: Kamp-Bale reageert furieus op uitspraken Zidane: "Schande"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen