De Jong is 'heel erg trots' op verlengen contract van Bergwijn

16 augustus 2019, 21:16

Technisch manager John de Jong is in zijn nopjes met het nieuwe contract van Steven Bergwijn. De aanvaller tekende een verbintenis die hem contractueel tot en met 2023 in Eindhoven houdt - en in elk geval met de intentie voor één extra seizoen. "Dit is het resultaat van een goede samenwerking. We zijn er vanzelfsprekend heel erg trots op dat we Steven kunnen behouden."

Dat vertelt hij op de clubsite. "Wat bijzonder is geweest in dit proces is dat Steven zelf altijd de focus op voetbal heeft gehouden", aldus De Jong, die naar eigen zeggen heel openlijk sprak met diens belangenbehartiger over een nieuwe verbintenis. "We hebben veel gesproken met zijn management, ondertussen bleef Steven doen waar hij goed in is; voetballen. Dat was prettig werken en het tekent de professionaliteit van deze nog altijd pas 21-jarige voetballer."

Het verlengen komt ook nog eens op een bijzonder moment, meent De Jong. "Het is extra mooi dat we in het weekend van de opening van de nieuwe PSV Academy, zo'n exponent van onze opleiding langer vastleggen", aldus de technisch manager.

Lees ook: PSV houdt Bergwijn binnenboord met nieuw contract tot 2023

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen