Spelersgroep Valencia verbolgen over ontslag trainer Marcelino

13 september 2019, 10:47

De spelersgroep van Valencia kan weinig begrip opbrengen voor het ontslag van Marcelino. De trainer had het goed voor elkaar in de Zuid-Spaanse stad, maar werd woensdag plots de laan uitgestuurd. Na een conflict met voorzitter Peter Lim werd Marcelino op straat gezet.

In gesprek met het clubkanaal van Valencia wilde doelman Jasper Cillessen weinig kwijt over het ontslag, maar zijn teamgenoten doen via social media wel hun beklag over het onverwachte vertrek van hun coach. Ezequiel Garay is het meest uitgesproken. 'Wie deze beslissing ook heeft gemaakt, heeft niet alleen jou, maar ook het team en zijn supporters laten vallen. Ik zeg het luid en duidelijk: dit is oneerlijk', aldus de 32-jarige Argentijn.

De clubleiding van Valencia heeft Marcelino vervangen door Albert Celades, die vrij weinig ervaring heeft als hoofdtrainer. Valencia bezet in de Primera División de tiende plaats en is één van de drie tegenstanders van Ajax in de groepsfase van de Champions League. Begin oktober ontvangt Valencia de Eredivisie-kampioen. In december treffen de teams elkaar in Amsterdam.

Speel mee met het Champions League-spel van Zweeler

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen