'Milan kan Spalletti vergeten vanwege Inter-contract'

8 oktober 2019, 08:26   Bijgewerkt: 8 oktober 2019, 19:50

Door toedoen van rivaal Internazionale moet AC Milan een streep zetten door Luciano Spalletti. Dat melden Italiaanse media. Milan zou Spalletti willen strikken als opvolger van de ontslagen Marco Giampaolo. Maar Spalletti staat formeel nog onder contract bij Inter en beide partijen komen niet tot een akkoord over de afwikkeling van het contract. Naar verluidt schakelt Milan door naar Stefano Pioli.

Spalletti werd afgelopen zomer op straat gezet door Internazionale, waar zijn verbintenis nog wel twee seizoenen doorloopt. Volgens Sky Sport Italia en het Italiaanse persbureau ANSA willen de Nerazzurri het contract afkopen met zes maanden salaris. Echter verlangt Spalletti een jaarsalaris. Om die reden is de oefenmeester niet vrij om te staan waar hij wil en moet Milan kijken naar andere opties.

Nu zou Pioli de belangrijkste kandidaat zijn voor de Rossoneri. De clubloze Italiaan kent ook een weinig succesvol verleden bij Inter. Tevens worden Rudi Garcia - voormalig trainer van Olympique Marseille en AS Roma - en Marcelino genoemd. Marcelino vertrok recent bij Valencia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen