Arnesen over Feyenoord-interesse: "Ik kan er weinig over zeggen"

21 oktober 2019, 11:52

Frank Arnesen kan weinig zeggen over de vermeende interesse van Feyenoord om hem als technisch directeur aan te stellen. De Deen laat in gesprek met Rijnmond Sport open te staan voor een nieuwe uitdaging, maar kan verder weinig loslaten. "Ik ben nog bezig met het afhandelen van mijn vertrek bij Anderlecht", zei hij.

Maandagmorgen kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord Arnesen (foto op archiefbeeld) in beeld heeft om als technisch directeur aan te stellen. De Rotterdammers zijn al een geruime tijd op zoek naar een nieuwe directeur, deze functie wordt momenteel ingevuld door Sjaak Troost. Arnesen noemt een tweetal redenen waardoor hij niet teveel in kan gaan op de geruchten vanuit Rotterdam. "Ik heb twee weken geleden een nieuwe knie gekregen en ik richt mij volledig op het herstel. Ik kan en wil geen informatie geven, want ik zit nog met het Anderlecht-verhaal. Voor dat afgehandeld is, kan ik geen commentaar geven.''

Ook wil de Deen niet zeggen of er contact is geweest tussen de beide partijen. "Door de jaren heen ben ik gewend om pas te reageren als er getekend is. Dat vind ik niet netjes. In het belang van mezelf en in het belang van welke club dan ook.'' Arnesen werd enkele weken geleden ontslagen als technisch directeur bij Anderlecht vanwege de teleurstellende resultaten in de Belgische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen