Stam vindt rust na vertrek bij Feyenoord: "Het gaat goed"

7 november 2019, 08:11   Bijgewerkt: 7 november 2019, 09:46

Jaap Stam stapte ruim een week geleden op bij Feyenoord, maar inmiddels gaat het weer goed met de 47-jarige trainer en heeft hij meer rust gevonden, aldus Stam zelf. De oefenmeester vertrok naar aanleiding van de slechte resultaten op bij de club uit Rotterdam-Zuid, maar denkt nog steeds aan zijn voormalig werkgever.

"Het gaat goed met mij, ik heb nu meer rust", zei hij tegenover VTBL. "In de voetballerij blijf je altijd nadenken, ook nu de laatste paar weken als je dan gestopt bent. Je blijft over de situatie nadenken. Het is minder dan voorheen, want als je bij de club zelf bent ben je continu bezig. Je denkt na over de groep, de spelers, de club en de manier van spelen."

Stam hield na de kansloos verloren Klassieker tegen Ajax de eer aan zichzelf en stapte op. Hij had nog een contract tot de zomer van 2021, maar nam afscheid van De Kuip zonder afkoopsom. De voormalig Oranje-international is ruim een week na zijn ontslag tot rust gekomen. "Het is wel lekker dat je nu tijd hebt voor andere dingen. Het is even wat rustiger", besluit hij.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen