Bij FC Groningen vertrokken Klaver reageert: "Ik wilde niet weg"

13 november 2019, 20:46   Bijgewerkt: 13 november 2019, 20:59

Robbert Klaver zit met veel vraagtekens na zijn vertrek bij FC Groningen. De Trots van het Noorden communiceerde woensdagmiddag dat er een einde was gekomen aan de twaalfjarige samenwerking met de commercieel directeur. Door een verschil van inzicht is het tot een breuk gekomen.

"Ik heb twaalf jaar met heel veel passie bij FC Groningen gewerkt. Dat heeft me zowel zakelijk als privé heel veel gebracht en zonder emotioneel te worden voelt dat toch alsof me dat ontnomen wordt", begint Klaver bij RTV Noord. "Ik wilde helemaal niet weg. Er werd gezegd dat er een verschil in visie was, maar ik ben het helemaal eens met de visie."

"De ambities en mogelijkheden voor de club zijn er. Ik ben misschien wel een beetje van de oude stempel. Je kunt allemaal plannen en visies bedenken, maar je moet ook gewoon onderweg zijn met je team en met je bek op het stuur de handel binnenhalen", aldus Klaver, die gelinkt wordt aan het directeurschap bij FC Emmen. "Ik heb nog geen gesprek met Emmen gehad en morgen ga ik eerst al mijn spullen inleveren en mensen gedag zeggen bij de club. Daarna ga ik pas nadenken over de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen