Advocaat wil dat het contract van Kökcü opgewaardeerd wordt

4 december 2019, 13:15

Als het aan Dick Advocaat ligt, dan wordt het contract van Orkun Kökcü bij Feyenoord zo spoedig mogelijk verlengd. De interim-coach is na zijn eerste maand vol lof over de jonge middenvelder en beseft dat de achttienjarige middenvelder de toekomst heeft in Rotterdam en in de toekomst mogelijk een mooie transfersom kan opbrengen.

Dat laat hij weten tegenover Voetbal International. "Kökcü is wat Feyenoord nu nodig heeft. Hij is een voorbeeld voor andere spelers", looft Advocaat de middenvelder, die volgens hem agressie, instelling en wil om te winnen met zich meebrengt. De eerste daad van de nieuwbakken technisch directeur Frank Arnesen zou volgens Advocaat moeten zijn om de jeugdige speler langer vast te leggen.

Lees ook: Feyenoord en Kökcü akkoord over contract tot medio 2023

In april 2019 tekende Kökcü overigens al een nieuw contract, dat hem tot en met 2023 in De Kuip houdt. Als het aan Advocaat ligt, wordt die in elk geval flink opgewaardeerd en mogelijk dus ook verlengd. In totaal speelde Kökcü 33 duels voor Feyenoord, waarin hij zesmaal scoorde en vijf assists gaf.

Arnesen begint direct na de jaarwisseling in De Kuip aan zijn avontuur als technisch directeur, waarin hij recentelijk aan de pers werd gepresenteerd. Hij liet onder meer weten geen voorstander van wintertransfers te zijn. Toch gaan de Rotterdammers de komende transferperiode mogelijk wel de transfermarkt op. Als het aan Advocaat ligt, ligt de prioriteit dus ook bij het verlengen van diverse contracten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen