Spoorboekje: Inter en Spurs in actie, presentatie Setién bij Barça

14 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 14 januari.

Nieuws

Presentatie Setién

Laat op de maandagavond bevestigde FC Barcelona het vertrek van Ernesto Valverde. Kort daarna maakte de Catalaanse club de komst van Quique Setién wereldkundig. Hij wordt vanmiddag gepresenteerdd bij zijn nieuwe club.

Wedstrijden

Internazionale - Cagliari (20.45 uur)

Internazionale kent in de Serie A een geweldig seizoen. De ploeg van Antonio Conte staat op een tweede plek en vecht samen met Juventus om de koppositie, terwijl ook SS Lazio heel dicht in de buurt staat. In de Coppa Italia moet het zien af te rekenen met Cagliari. De ploeg die de competitie ook uitstekend was gestart, maar inmiddels vier keer op een rij heeft verloren. 

Tottenham Hotspur - Middlesbrough (21.05 uur)

Dit duel is een replay in de derde ronde van de FA-cup, omdat het vorige week zondag bij 1-1 bleef. Een teleurstellend resultaat voor de ploeg van José Mourinho, die de laatste tijd toch al niet in een beste vorm verkeert. De laatste vier wedstrijden leverden geen enkele overwinning op, mede door de waslijst aan afwezigen. Tegen de nummer zestien van de Championship kan het zich geen tweede blamage veroorloven. 

Benfica - Rio Ave (22.15 uur)

In de kwartfinale van de Portugese beker treft Benfica Rio Ave. De ploeg uit Lissabon gaat fier aan kop in de competitie en moet normaal gesproken weinig moeite hebben met Rio Ave, de nummer zeven van de ranglijst. Afgelopen weekend ging de ploeg in eigen huis tegen de nummer laatst Aves echter door het oog van de naald bij het debuut van Julian Weigl, waardoor het team gewaarschuwd is. 

Voetbal op tv

21.05 uur: Tottenham Hotspur - Middlesbrough, Ziggo Sport, live verslag van het FA Cup-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen