Heerenveen start met Odgaard en casht mee bij Ziyech-transfer

12 februari 2020, 15:13   Bijgewerkt: 12 februari 2020, 15:20

SC Heerenveen start donderdagavond tegen Feyenoord in de KNVB Beker met Jens Odgaard in de spits. Ondanks de tegenvallende resultaten houdt trainer Johnny Jansen vertrouwen in de aanvalsleider, mede omdat zijn concurrent Runar Espejord nog niet fit genoeg is. "Hij traint steeds op de grens en die grens bij Runar is nog te laag."

Dat zei Jansen tegenover de Leeuwarder Courant over de kwartfinale van de KNVB Beker. Heerenveen won in 2020 nog niet en dus is het elftal zoekende, constateert ook Jansen over zijn ploeg en aanvaller. "Jens is zoekende en wij zijn zoekende naar Jens. Hij moet tegen Feyenoord heel veel energie gaan leveren, een pain in the ass zijn voor de twee centrale verdedigers van Feyenoord." 

Lees ookBotteghin enige twijfelgeval voor duel met Heerenveen

Ziyech-transfer

Verder kwam ook naar buiten dat sc Heerenveen mogelijk goed gaat verdienen met de aanstaande overstap van Hakim Ziyech. De spelmaker is op weg naar Chelsea en volgens de LC houden de Friezen liefst 1,8 (!) miljoen euro over aan de transfer. Heerenveen krijgt dat bedrag omdat hij een groot deel van de jeugdopleiding doorliep in Friesland. Toen hij naar Ajax vertrok, incasseerde sc Heerenveen ook al een flink bedrag van 1,3 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen