'Ajax meldt zich opnieuw voor huren Barça's Puig (20)'

16 april 2020, 07:59   Bijgewerkt: 16 april 2020, 08:10

Ajax gaat zich in de zomer opnieuw melden voor de diensten van FC Barcelona-talent Riqui Puig. De Amsterdammers hopen hem voor volgend seizoen te kunnen huren van de Catalaanse grootmacht, al is een overgang naar de Eredivisie nog wel zeer onzeker. Met Celta de Vigo en clubs uit Duitsland en Engeland is de concurrentie namelijk fors.

Dat schrijft het Spaanse SPORT althans, waar het talent groots op de voorpagina pronkt. Wat in het voordeel van Ajax kan pleiten, is dat het afgelopen zomer ook al interesse toonde in de middenvelder. Destijds wees Puig Ajax af, omdat hij voor zijn kansen wilde gaan bij de eerste selectie. Mogelijk komt het nu alsnog tot een tijdelijke overgang naar Ajax.

Lees ook: Talent Puig onder indruk van De Jong: "Echte Barça-speler"

De Spaanse krant noemt het talent dan ook 'EL Deseado', oftewel: de Gewilde. Net als vorig seizoen is de kans groot dat Puig in de voorbereiding zal aansluiten bij de eerste selectie van Quique Setién, om voor zijn kans te gaan. De concurrentie op het middenveld is echter zeer fors en het huidige seizoen heeft aangetoond dat er dan weinig speeltijd voor hem inzit. Verdeeld over drie optredens kwam Puig tot ruim negentig minuten voetbal in het eerste team. Desondanks wordt hij wel gezien als een van de grote talenten van de laatste jaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen