NEC dicht bij verlengen met Van Rooij, een van de eigen parels

4 mei 2020, 18:52

NEC is dichtbij het vastleggen van talent Bart van Rooij (18). De rechtsback is een van de revelaties dit seizoen in Nijmegen en staat in de sluimerende belangstelling van diverse clubs, toch tekent hij vermoedelijk een nieuwe verbintenis. Die moet hem in elk geval tot en met 2022 in De Goffert houden.

Dat schrijft Omroep Gelderland althans. "We zijn er zo goed als over uit. Het is bijna rond. Maar de vraag is wanneer we weer mogen voetballen. Hoe langer we niet spelen, hoe gretiger ik word om in De Goffert te staan", licht De Rooij toe tegenover het regionale medium. Dit seizoen, waarin hij doorbrak, speelde hij 24 officiële duels namens NEC, waarin hij vier assists gaf.

Lees ook: Future XI: elf Eerste Divisie-talenten om in de gaten te houden

De Rooij is niet het enige grote talent voor wie interesse is bij NEC. Anthony Musaba stond eerder al in serieuze belangstelling van buitenlandse topclubs, terwijl ook Dirk Proper (18) en Ole Romeny (19) worden gezien als grote talenten, die een aardige transferwaarde vertegenwoordigen. Allemaal hebben ze een doorlopend contract, die in het geval van De Rooij dus wordt verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen