Karsdorp hoorde het hele seizoen niks van AS Roma

28 mei 2020, 12:26

De toekomst van Rick Karsdorp lijkt niet bij Feyenoord en AS Roma te liggen. Feyenoord kan zijn komst niet nog eens bekostigen. Zowel het prijskaartje als het salaris van de speler is te fors. De kans dat de 25-jarige rechtsback komend seizoen in Rome speelt, is evenens klein. Roma nam dit seizoen geen enkele keer contact op met Karsdorp, die bij de Serie A-club nog over een tweejarig contract beschikt.

Karsdorp speelde op huurbasis voor Feyenoord en waarschijnlijk blijft dat bij één seizoen. "Ik heb natuurlijk veel ingeleverd om hier te terug te komen. Ik wilde het plezier weer terugvinden en dat is zeker gelukt", zegt de vleugelverdediger tegen de NOS. "Maar om dit nou nog een jaar te doen, dat is zo'n groot verschil."

Roma verhuurde Karsdorp niet voor niets. Hij kwam niet in de plannen voor van trainer Paulo Fonseca. Dat Karsdorp vervolgens niets hoorde van zijn werkgever, is een teken aan de wand. "Dat kan ook een signaal zijn, dat ze er klaar mee zijn. "Als Roma mij nog ziet zitten, zou ik daar vol voor mijn kansen gaan. Ik ben daar weggegaan met blessures. De duels die ik er heb gespeeld, heb ik het niet verkeerd gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen