'Koeman heeft Memphis op lijstje, Suárez mag vertrekken'

20 augustus 2020, 23:11

Memphis Depay (26) werd al een aantal keer gelinkt aan FC Barcelona, maar is door Ronald Koeman ook serieus aan de clubleiding doorgegeven al zogenoemd 'transfertarget'. De spits van Olympique Lyon heeft weliswaar een aflopend contract in 2021, maar moet desondanks naar verluidt nog zo'n 55 miljoen euro kosten. Om die reden zou Luis Suárez mogen vertrekken en Ajax wordt nog altijd genoemd.

Dat schrijft RAC 1 althans. Koeman zou bij de clubleiding hebben gesproken over versterkingen, waarbij de naam van Donny van de Beek eerder al viel volgens El Mundo Deportivo. De Catalaanse radiozender heeft daar op zeker de naam van Memphis aan toegevoegd. Volgens de Catalaanse media wil Koeman een meer dynamische spits op de plek neerzetten van Suárez, die daarom mag vertrekken.

Memphis maakte een goede indruk onder de leiding van Koeman bij Oranje en heeft met de bondscoach bovendien een goede relatie. Diverse media linkten de ster van het Nederlands elftal al Barça, maar in dit geval wordt het gerucht concreet benoemd. De vraagprijs zou overigens wel een stuikelblok vormen voor de Catalanen. 

Lees ook'Ajax voerde enkele weken geleden gesprek met Suárez' 

Toekomst van Suárez

Ook over Luis Suárez wordt voorlopig veel geschreven. Josep Bartomeu noemde de Uruguayaan niet in het lijstje van spelers die sowieso voorkomen in de plannen van FC Barcelona. Een link naar Ajax wordt al langere tijd gemaakt, ondanks dat in zijn thuisland eerder werd geschreven dat hij niet wilde vertrekken uit Catalonië. Koeman heeft de geruchten sowieso niet de kop ingedrukt tegenover [a,https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1296547408713785345,_blank,transferspecialist Fabriazio Romano]. De Catalanen willen graag van hem af, al vormt zijn huidige salaris wel een meer dan serieus struikelblok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen