Officieel: Anita keert als RKC'er terug in Eredivisie

31 augustus 2020 – Vurnon Anita keert terug naar de Eredivisie: de 31-jarige middenvelder heeft een eenjarig contract getekend bij RKC Waalwijk. Anita trainde al een tijdje mee met de selectie van Fred Grim. Eerder vandaag (maandag) nam RKC Ayman Azhil op huurbasis over van Bayer Leverkusen. Anita is in totaal de zevende versterking voor de nummer achttien van vorig seizoen.

Officieel: Anita keert als RKC'er terug in Eredivisie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het hing al een tijdje in de lucht, maar we zijn blij dat we Vurnon definitief aan onze selectie mogen toevoegen", zegt algemeen directeur RKC Waalwijk op het clubkanaal van de Brabanders. "Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Met zijn ervaring en spelinzicht gaat hij van toegevoegde waarde zijn voor ons RKC."

Anita zat na zijn Bulgaarse avontuur bij CSKA Sofia zonder club. Begin deze maand dook hij op bij RKC, waar de oud-Ajacied de kans kreeg zich te bewijzen aan trainer Grim. In het verleden speelde Anita ook voor Newcastle United, Leeds United en Willem II.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd