'Lodeweges verandert niets en kiest weer voor Hateboer'

7 september 2020, 07:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Nederlands elftal zal maandagavond tegen Italië vermoedelijk met dezelfde elf namen beginnen als vrijdagavond tegen. Bondscoach Dwight Lodeweges kan beschikken over een fitte selectie bij Oranje, maar ziet geen reden om wijzigingen aan te brengen. Dat betekent vermoedelijk dat Hans Hateboer de voorkeur krijgt als rechtsachter.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Dumfries ontbrak tegen Polen in de selectie omdat hij vader werd. Hoewel hij een goede indruk maakte in de laatste jaren, scoorde zijn concurrent Hateboer ook een ruime voldoende tegen Polen en gaf hij bovendien een cruciale assist op Steven Bergwijn, die voor het enige doelpunt zorgde.

Frenkie de Jong, Marten de Roon en Georginio Wijnaldum vormen al langer het middenveld van Oranje, ook onder de inmiddels vertrokken Ronald Koeman. Voorin krijgt Bergwijn opnieuw de voorkeur boven Ryan Babel, bij wie het aan speelritme ontbeert. Verder zullen er geen debutanten in de basis beginnen, zo is de verwachting.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Hateboer, Veltman, Van Dijk, Aké; De Roon, Wijnaldum, F. de Jong; Bergwijn, Memphis, Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen