'Einde transfersoap: De Rooij vertrekt naar NAC Breda'

1 oktober 2020, 21:56

De transfersoap rondom Kaj de Rooij lijkt dan toch ten einde. De buitenspeler van FC Eindhoven vertrekt naar NAC Breda. Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan wordt de aanvaller spoedig gepresenteerd bij de provincie- en competitiegenoot. Eerder toonden ook PSV en zelfs Juventus interesse in het talent.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. NAC Breda jaagt al enige tijd op de handtekening van De Rooij en deed meerdere pogingen om hem los te weken bij FC Eindhoven. Het laatste bod van de club uit Breda bedroeg volgens bovengenoemd dagblad drie ton plus een promotiebonus van één ton. Dat was in elk geval genoeg om de onderhandelingen te openen, die woensdag werden afgerond.

Hoeveel er wordt betaald voor de buitensepeler, die zelf graag de stap wilde maken naar NAC Breda ondanks dat zijn coach Ernie Brandts hem de Eredivisie adviseerde, is niet bekend. Wel dat hij ondanks alle onrust rondom zijn persoon gewoon voetbalde voor FC Eindhoven en met vier goals in vijf duels een prima start kende in de Eerste Divisie. In die competitie gaat hij vermoedelijk namens NAC Breda aan de bak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen