Donderpreek Schmidt maakte veel indruk op Dumfries

28 november 2020, 14:57

PSV deed donderdag uitstekende zaken in de Europa League door PAOK Saloniki te verslaan. De 3-2 zege kwam moeizaam tot stand: al na dertien minuten keken de Eindhovenaren tegen een 0-2 achterstand aan. Tijdens de rust zette trainer Roger Schmidt zijn ploeg met een donderpreek op scherp.

"Zo had ik hem nog niet leren kennen. Maar hij had er alle recht toe", laat Denzel Dumfries bij PSV TV weten dat hij onder de indruk was van de reactie van de Duitse trainer. De donderpreek had het gewenste effect, want in de tweede helft trok PSV de wedstrijd naar zich toe. Met de knappe comeback tegen gaven de Eindhovenaren de juiste reactie op het puntenverlies tegen FC Twente (1-1) van afgelopen weekend. "In het team merk je dat we veel met elkaar bezig zijn. Dat zorgt ervoor dat we elkaar steeds beter leren begrijpen. We hebben genoeg kwaliteiten om dit spel ook tegen Granada te laten zien. Hopelijk betaalt het vertrouwen zich uit."

Dumfries is ook onder Schmidt de aanvoerder van PSV en zit goed in zijn vel. "Ik ben rustiger geworden. Ik merk dat de jongens dat ook meer waarderen", vertelt hij. Ondanks dat hij werd gelinkt aan een vertrek, was de rechtsback afgelopen zomer niet dicht bij een transfer. Door de coronacrisis en het niet doorgaan van het EK was het nooit een realistische optie, legt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen