Geduld Hertha is op: trainer en directeur ontslagen na verlies

24 januari 2021, 12:23

Het is crisis bij Hertha BSC. De hoofdstedelingen verloren zaterdag met 1-4 van Werder Bremen en die nederlaag kwam hard aan. Hertha staat veertiende en is bezig aan een moeizaam seizoen. Het geduld van clubleiding werd op de proef gesteld is nu op, want trainer Bruno Labbadia en technisch directeur Michael Preetz zijn ontslagen.

Dat bevestigt de club via de eigen kanalen. Hertha won dit seizoen slechts vier keer en ging zaterdag dus hard ten onder. Het was de tweede tik op rij, na de 0-3 zeperd van vorige week tegen Hoffenheim. Technisch directeur Preetz stond al langer onder druk. Hij was allesbehalve geliefd bij de aanhang en door de povere resultaten nam de druk op hem en ook op trainer Labbadia toe. In de zomer investeerde Hertha fors in de spelersgroep maar dat leverde niet de gewenste resultaten op.

Labbadia was vorig seizoen nog de man die Hertha voor degradatie kon behoeden, nadat Alexander Nouri het slecht deed met de selectie. Labbadia slaagde er dit seizoen dus ook niet in om de ploeg op de rit te krijgen en moet nu het veld ruimen bij de club van Deyovaisio Zeefuik, Daishawn Redan en Javairo Dilrosun.

[a,https://www.instagram.com/fcupdate_nl/?hl=nl,_blank,

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen