Wordt de transfer van Steven Berghuis bevestigd?

13 juli 2021, 07:17   Bijgewerkt: 13 juli 2021, 11:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 13 juli.

Nieuws

Witte rook uit Amsterdam?

De transfer van Steven Berghuis van Ajax naar Feyenoord is een kwestie van tijd. Het is alleen nog wachten op de definitieve bevestiging van beide grootmachten. Wat wel al zo goed als zeker is, is dat Berghuis voor vier seizoenen tekent en dat Feyenoord een slordige 5.5 miljoen euro ontvangt. 

Transferblog

De laatste done deals, de meest opvallende geruchten en de meest aanmerkelijke ontwikkelingen: je volgt het in ons dagelijkse transferblog! Bij FCUpdate.nl blijf je op de hoogte van al het transfernieuws in het binnenland en buitenland. De transferwindow is geopend: wat doen de Eredivisie-clubs en de buitenlandse topteams op de markt?

Wedstrijden

Vitesse - OFI Kreta (18.00 uur)

De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt voor Vitesse allesbehalve vlekkeloos. Alle oefenwedstrijden gingen tot nu toe verloren. AEK Athene (1-3), NK Lokomotiva (1-3) en FC Nordsjaelland (0-5) dienden de ploeg van trainer Thomas Letsch een nederlaag toe. Wint Vitesse wel de vierde vriendschappelijke wedstrijd tegen OFI Kreta?

Club Brugge - FC Utrecht (18.00 uur)

Een mooi affiche voor FC Utrecht, dat de voorbereiding in tegenstelling tot Vitesse uitstekend is gestart. Zowel AEK Athene (7-2) als KAA Gent (3-0) werd op overtuigende wijze opzij gezet, terwijl het oefenduel met RSC Anderlecht in een 1-1 gelijkspel zet. Tegen Club Brugge komt Utrecht diverse Nederlandse spelers tegen: Ruud Vormer, Noa Lang en Bas Dost.

Voetbal op tv

18.00 uur: Hibernians - Flora Tallinn, ESPN - live verslag van wedstrijd in de voorronde van de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen