'Vitesse plukt opvolger van Pasveer weg bij Schalke 04'

14 juli 2021, 13:41

Zomerversterking nummer zes is in aantocht voor Vitesse. De Arnhemse club staat op het punt om doelman Markus Schubert (23) over te nemen van Schalke 04, zo meldt SPORT1. Schubert wordt nog deze woensdag medisch gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Schubert had de wereld twee jaar geleden nog aan zijn voeten. De doelman werd door Schalke 04 weggeplukt bij Dynamo Dresden, maar had er ook voor kunnen kiezen om zijn loopbaan voort te zetten bij Arsenal. De club uit Gelsenkirchen haalde hem als toekomstige opvolger van Alexander Nübel, die een jaar later naar Bayern München verkaste.

Maar Schubert werd na het vertrek van Nübel niet de eerste doelman van Schalke. De jonge goalie verloor de concurrentiestrijd van de veel meer ervaren Ralf Fährmann en trok op huurbasis naar Eintracht Frankfurt, waar hij niet aan spelen toekwam. In Arnhem hoopt hij na twee seizoenen met weinig speeltijd meer aan spelen toe te komen. Vitesse haalt de Duitser als de opvolger van de naar Ajax vertrokken Remko Pasveer.

Vitesse presenteerde eerder deze woensdag Nikolai Baden Frederiksen, overgekomen van Juventus. Daarvoor werden Daan Reiziger (Ajax), Toni Domgjoni (FC Zürich), Romaric Yapi (Brighton & Hove Albion) en Julian Von Moos (FC Basel) al vastgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen