'Feyenoord presenteert nog deze week opvolger Berghuis'

14 juli 2021, 22:36

Alireza Jahanbakhsh zal zich na deze week Feyenoorder kunnen noemen. Volgens Voetbal International is de transfer zo goed als rond en gaat het slechts nog om enkele details. Voor het einde van de week is alles in kannen en kruiken, voorspelt het medium.

Daarmee heeft Feyenoord snel geanticipeerd op het - nog steeds niet officieel bevestigde - vertrek van aanvoerder en topscorer Steven Berghuis. Volgens VI waren er drie prominente kandidaten om hem op te volgen; naast Jahanbakhsh waren dat Garry Rodrigues (Al-Ittihad Dschidda) en Javairo Dilrosun (Hertha BSC).

Jahanbakhsh bleek de meest realistische optie, omdat Brighton & Hove Albion niet moeilijk deed over een vertrek. Eerder liet dezelfde club ook Davy Pröpper transfervrij naar PSV vertrekken, terwijl hij eigenlijk nog tot 2023 vastlag. Het contract van Jahanbakhsh loopt ook nog tot de zomer van dat jaar. Het is overigens niet duidelijk of het om huur of koop gaat. 

VI schreef verder dat Jahanbakhsh - die in de Premier League nauwelijks aan spelen toekwam - bij Feyenoord een dragende speler moet worden. Hij is immers de vervanger van Berghuis, die vorig seizoen met achttien goals en twaalf assists veruit de belangrijkste speler was. Bij Feyenoord wordt Jahanbakhsh herenigd met trainer Arne Slot, die hij bij AZ als assistent-trainer meemaakte. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen