ED: 'Dortmund komt snel met officieel bod op Malen'

19 juli 2021, 22:45

Borussia Dortmund lijkt eindelijk serieus werk te gaan maken van de transfer van Donyell Malen. De spits wordt al lange tijd in verband gebracht met een overgang naar de Duitse topclub, maar tot op heden bleef het vrij stil. Daar lijkt deze week nog verandering in te gaan komen.

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat Dortmund zich ergens de komende dagen officieel melden bij PSV. De grootmacht zou 27 a 28 miljoen euro over hebben om Malen weg te plukken uit Eindhoven. PSV lijkt echter vast te willen houden aan een transfersom van minimaal dertig miljoen euro en dat vindt Dortmund te veel.

Eerder liet technisch directeur Michael Zorc al weten dat PSV momenteel een te hoog bedrag zou vragen. Aangezien het verschil tussen vraag en aanbod dus niet al te groot lijkt, zullen de onderhandelingen snel worden opgestart. Zaakwaarnemer Mino Raiola sprak al met Dortmund en Malen lijkt een avontuur in de Bundesliga wel te zien zitten.

Hij moet in het Signal Iduna Park namelijk de opvolger worden van Jadon Sancho, die zich bijna speler van Manchester United mag noemen. Dortmund zal echter niet al te lang willen wachten met het aantrekken van de PSV'er. Liverpool houdt de situatie van Malen namelijk van een afstandje nauwlettend in de gaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen