Koopmeiners met 'meerdere clubs' in gesprek voor transfer

21 juli 2021 – Teun Koopmeiners is hard op weg naar de uitgang bij AZ, zo bevestigt de aanvoerder in gesprek met Voetbal International. Hoewel de middenvelder nog niet te veel wil en kan vertellen, wijst alles erop dat hij zich spoedig speler van een nieuwe club mag noemen. Toch meldde de linkspoot zich na een vakantie woensdag voor het eerst weer op het trainingsveld van AZ.

Koopmeiners met 'meerdere clubs' in gesprek voor transfer

Koopmeiners heeft met de technische leiding van AZ afgesproken dat hij gewoon meetraint tot hij definitief rond is met een nieuwe club. "Ze verwachten van me dat ik me niet misdraag, om het zo te zeggen. Zij snappen mijn situatie en hebben daar begrip voor. Ik draai gewoon mee. In principe ben je nog altijd werkgever en werknemer en hoor je je dus ook gewoon te melden."

Koopmeiners, die graag een stap wil maken, schetst de huidige situatie. "Dat ik met meerdere clubs in gesprek ben en dat het tot nu toe goed gesprekken zijn. Ik sta er positief in richting die clubs, dat heb ik ook naar AZ uitgesproken. Zij weten om welke clubs het gaat. De onderhandelingen lopen in die zin goed, alleen corona is ook een ding."

Onder meer Napoli en Atalanta zouden zich hebben gemeld voor de Oranje-international. Laatstgenoemde club heeft verregaande interesse, maar vindt de vraagprijs voor de linkspoot voorlopig te hoog. Volgens Italiaanse media verlangt AZ een bedrag van rond de twintig miljoen euro. 

Eredivisie

gerelateerd