'Feyenoord meldt zich op transfermarkt na vertrek Jørgensen'

22 juli 2021 – Het vertrek van Nicolai Jørgensen bij Feyenoord betekent goed nieuws voor trainer Arne Slot. De Rotterdammers lijken zich namelijk te kunnen gaan melden op de transfermarkt. Omdat Jørgensen zo goed als zeker naar Turkije vertrekt, komt er meer salarisbudget vrij in de Kuip.

'Feyenoord meldt zich op transfermarkt na vertrek Jørgensen'

Jørgensen is hard op weg naar Kasimpasa, waar de Deen een contract voor drie seizoenen kan tekenen. De dertigjarige aanvaller lag nog een jaar vast bij Feyenoord, maar technisch directeur Frank Arnesen heeft besloten hem transfervrij te laten gaan. Jørgensen zou in Rotterdam ongeveer twee miljoen euro per jaar verdienen en dat geld kan Arnesen goed gebruiken.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat hij dat bedrag namelijk gebruiken in de zoektocht naar nieuwelingen voor Feyenoord. De club wist zich tot nu toe al te versterken met Guus Til, Ofir Marciano, Marcus Holmgren Pedersen en Alireza Jahanbakhsh. Daarnaast lijkt de komst van Gernot Trauner een kwestie van tijd. Hij komt over van het Oostenrijkse LASK Linz.

De kans is groot dat Arnesen zich gaat richten op nog een extra centrumverdediger. Die positie is namelijk dun bezet in de selectie van Slot. De coach wil graag een extra spits aan zijn selectie toevoegen. De naam van Graziano Pellè zingt rond in Rotterdam-Zuid, waar op dit moment Róbert Bozeník, Nouafal Bannis en Dylan Vente drie spitsen aanwezig zijn.

Feyenoord

gerelateerd