Malen bijna vertrokken, teleurstellend resultaat Feyenoord

23 juli 2021, 00:30   Bijgewerkt: 22 juli 2021, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 22 juli.

'Transfer Malen nadert climax, PSV bereikt in hoofdlijnen akkoord'

Donyel Malen nadert een transfer naar Borussia Dortmund. PSV en de Duitsers zijn er grotendeels met elkaar uit. Als alles voorspoedig verloopt, meldt Malen zich dit weekend nog in Dortmund voor een medische keuring. Borussia wil de aanvaller zo snel mogelijk invliegen op het trainingskamp in Zwitserland. PSV ontvangt circa dertig miljoen euro.

Aanvallend onmachtig Feyenoord krijgt FC Drita niet op de knieën

Wat voor Arne Slot een feestelijke introductie als Feyenoord-coach had moeten zijn, liep door slechts een 0-0 gelijkspel in Pristina uit in een teleurstelling. Feyenoord was vanaf minuut een de sterkere ploeg, maar wist slechts weinig kansen af te dwingen. Guus Til was in de tweede helft nog heel dicht bij een treffer en raakte invaller Francesco Antonucci in blessuretijd de paal.

Eriksen mag onder huidige omstandigheden niet spelen voor Inter

Internazionale en Christian Eriksen zitten met een serieus probleem. Een lid van het technisch wetenschappelijk comité van de Italiaanse voetbalbond (CTS) heeft bevestigd dat de Deen in de Serie A niet met een defibrillator mag spelen. Die geruchten en vermoedens gingen al rond. Na het drama op het EK werd er een defibrillator geplaatst bij Eriksen.

Officieel: Vitesse huurt 'groot talent' van Stade Rennes

Yann Gboho (20) moet de selectie van Vitesse voorzien van creatieve impulsen. De Fransman wordt zonder optie tot koop gehuurd van Stade Rennes, zo maken de Arnhemmers wereldkundig. Vitesse wil de jeugdinternational gebruiken als aanvallende middnevelder. "We zijn zeer verheugd met dit grote talent en bedanken Stade Rennes voor het mogelijk maken van zijn komst", reageert technisch directeur Johannes Spors.

PEC Zwolle strikt broodnodige versterking voor voorhoede

PEC Zwolle heeft de broodnodige versterking voor de voorhoede binnen: Gervane Kastaneer komt naar de Hanzestad. De international van Curaçao komt over van Coventry City. Kastaneer kan voorin op alle posities uit de voeten. PEC kon na het vertrek van Virgil Misidjan, Mike van Duinen, Immanuel Pherai, Benson Manuel en Thomas Buitink wel wat aanvallende impulsen gebruiken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen