"Ajax is mijn club, dus ik zal niet heel snel vertrekken"

24 juli 2021, 10:53

Pogingen van Ajax om het contract van Noussair Mazraoui te verlengen, zijn vooralsnog tevergeefs. Het contract van de rechtsback loopt over een jaar af. "De status …? Dat we nog steeds in gesprek zijn en moeten kijken wat eruit rol", geeft Mazraoui aan.

"Ajax is mijn club. Ik speel hier voor het zestiende seizoen en zit lekker in mijn vel, dus ik zal niet heel snel vertrekken", zegt Mazraoui in De Telegraaf. "Het doel is een goed jaar zonder blessures te draaien. De onderhandelingen met Ajax laat ik aan mijn zaakwaarnemer over en ik hoop dat we eruit komen."

Mazraoui staat voor een belangrijk seizoen. Na het succesjaar waarin Ajax bijna de Champions League-finale bereikte, kende Mazraoui veel fysiek ongemak. Nu strijdt hij met Devyne Rensch om een basisplaats op de rechtsbackpositie. "Dit moet absoluut mijn seizoen worden. Ik verheug me erop en ben supergemotiveerd. De vakantie kwam niet heel top uit, omdat ik net weer fit was, maar nog niet wedstrijdfit. Deze voorbereiding heb ik de laatste stap kunnen zetten. Ik voel me goed, heb geen fysieke problemen meer en wil dat zo houden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen