Done deal! Feyenoord heeft gewenste verdediger Trauner binnen

26 juli 2021, 18:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft de gewenste en broodnodige rechter centrale verdediger eindelijk binnen. De 29-jarige Oostenrijker Gernot Trauner zette maandag zijn handtekening onder een contract tot medio 2025 in De Kuip. Eerder wist RTV Rijnmond te melden dat de transfersom voor LASK Linz één miljoen euro bedraagt en door bonussen nog kan oplopen tot maximaal twee miljoen.

"Het was geen gemakkelijke keuze om LASK te verlaten, maar na mijn eerste kennismaking met de stad Rotterdam en de club Feyenoord werd het me een stuk makkelijker gemaakt", was Trauners eerste reactie op de website van Feyenoord. "Met mijn ervaring hoop ik iets toe te voegen aan deze getalenteerde selectie. Door mijn kennismaking met de trainer werd ik alleen nog maar enthousiaster, want ik pas denk ik bij de manier van spelen die hij voor ogen heeft."

Dat Feyenoord zich op die positie versterkte, was geen overbodige luxe. Tijdens de voorbereiding en in de heenwedstrijd tegen FC Drita in de voorronde van de Conference League (0-0) moest trainer Arne Slot uit nood experimenteren. Zo speelden onder meer middenvelders Leroy Fer en Wouter Burger op die positie. Ook aanstaande donderdag - de return tegen FC Drita - zal Slot het nog zo moeten oplossen. Trauner is niet ingeschreven en is er komende donderdag dus sowieso nog niet bij.

Trauner gaat in Rotterdam spelen met rugnummer 18, dat voorheen werd gedragen door vleugelaanvaller Aliou Baldé. Hij zal gaan spelen met rugnummer 14. 

Lees ook: Feyenoord-target Trauner wordt gemist: "Het hart van ons team"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen