'Feyenoord vindt spits in Portugal en doet bod van vier miljoen'

27 juli 2021 – Feyenoord heeft een bod van vier miljoen euro uitgebracht op Andraz Sporar. De 27-jarige spits moet de nieuwe aanvalsleider worden in De Kuip. De voetballer van Sporting Portugal zou van zijn club al toestemming hebben gekregen om naar Nederland af te reizen.

'Feyenoord vindt spits in Portugal en doet bod van vier miljoen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het Portugese Récord. Sporting staat niet onwelwillend tegenover het vertrek van Sporar aangezien de club hard geraakt is door het coronavirus. Er moet fors bezuindigd worden op de salarishuishouding, waardoor een transfer van de spits voor de Portugese landskampioen ook positief uit kan pakken. Sporting zou in eerste instantie om 7,5 miljoen hebben gevraagd, maar lijkt nu dus akkoord met ongeveer de helft. 

De dertigvoudig international voor Slovenië werd in januari 2020 voor zes miljoen euro overgenomen van Slovan Bratislava. Hij wist in Lissabon nooit onomstreden te worden en mag daarom alweer vertrekken. In 38 wedstrijden was hij goed voor elf doelpunten en zes assists, waarna hij afgelopen winter op huurbasis mocht vertrekken naar SC Braga. Daar was zijn productie niet spectaculair: in 21 wedstrijden maakte hij drie treffers.

Zijn cijfers bij in Liberec waren wel imponerend. Zestig doelpunten en zeventien assists had hij achter zijn naam staan na 78 wedstrijden. In Rotterdam moet hij Nicolai Jørgensen opvolgen. De Deense aanvaller maakte de overstap naar het Turkse Kasımpaşa na vijf seizoenen in De Kuip. Sporar moet de concurrentiestrijd in de havenstad aangaan met Robert Bozenik en talent Naoufal Bannis.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd