Feyenoord wil verlengen met Bijlow, nog geen akkoord

28 juli 2021 – Feyenoord wil Justin Bijlow langer aan zich binden. De sluitpost van Jong Oranje heeft nog een tweejarige verbintenis in Rotterdam-Zuid, maar heeft een verbeterde en verlengde aanbieding op zak. Volgens RTV Rijnmond heeft Feyenoord na het eerste aanbod nog geen akkoord bereikt met de sluitpost.

Feyenoord wil verlengen met Bijlow, nog geen akkoord

"De club is er mee bezig, verder wil ik er niet te veel over kwijt", vertelde Bijlow op de voorbereidende persconferentie richting het duel met FC Drita. "Het is mooi dat de club vertrouwen uitspreekt in mij. De rest laat ik voorlopig aan mijn zaakwaarnemer." Bijlow is vaste waarde onder de lat bij Feyenoord, maar kampte afgelopen seizoen geregeld met blessureleed. Daardoor keepte hij vorig seizoen slechts veertien duels in de Eredivisie.

Voor Bijlow is Feyenoord weliswaar de enige club in Nederland, een vertrek kan hij niet uitsluiten. "Ik streef het hoogst haalbare na. In Nederland zie ik wat dat betreft geen andere club dan Feyenoord, maar ik wil wel het hoogste niveau halen." Daarmee doelt hij dus op een buitenlandse club, terwijl ploeggenoot Steven Berghuis naar Ajax verkaste.

Bijlow was afgelopen zomer vaste waarde bij Jong Oranje tijdens de knock-outfase van het EK, maar reikte niet tot de finale. De halve finale was het eindstation. In de groepsfase van dat toernooi kreeg Kjell Scherpen vanwege de matige fitheid van Bijlow nog de voorkeur.

Feyenoord

gerelateerd