'AZ meldt zich in Heerenveen: eerste bod op Veerman afgewezen'

29 augustus 2021, 10:14   Bijgewerkt: 29 augustus 2021, 10:58

AZ hoopt voor het sluiten van de transferperiode Joey Veerman over te nemen van sc Heerenveen. De Alkmaarders legden al een bod neer in het Abe Lenstra Stadion, maar dat is door de Friezen afgewezen. Heerenveen verlangt een bedrag van rond de tien miljoen euro. Opvallend: Heerenveen en AZ treffen elkaar vanmiddag in de derde speelronde van de Eredivisie.

Volgens Voetbal International hoopt AZ voor het verstrijken van de transferdeadline een deal te sluiten met Heerenveen. Dat Veerman wil vertrekken, maakte hij de afgelopen periode al meerdere keren duidelijk. Feyenoord, Hellas Verona en Rangers werden eerder met de 22-jarige spelmaker in verband gebracht. Alleen vanuit Verona kwam een serieus bod van vijf miljoen, maar dat was voor Heerenveen onvoldoende interessant.

Lees ook: Blijft uitblinker Veerman? "Naar dat bod werd niet eens gekeken"

AZ weet dus dat het een behoorlijke transfersom moet betalen. Veerman verlengde vorig jaar zijn contract tot de zomer van 2024, waardoor Heerenveen de hoofdprijs kan vragen. Na de transfers van Marco Bizot, Myron Boadu en Calvin Stengs heeft AZ in elk geval een goed gevulde portemonnee. Daarnaast is Teun Koopmeiners op weg naar Atalanta.

Als beide clubs een akkoord bereiken, speelt Veerman vanmiddag tegen zijn toekomstig werkgever zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen