Frankfurt gaf verkeerd mailadres om transfer Kostic te voorkomen

1 september 2021, 14:24

Eintracht Frankfurt heeft op een bijzonder slinkse wijze voorkomen dat Filip Kostic de club deze zomer zou verlaten. De Duitse subtopper wist dat Lazio interesse had in de oud-speler van FC Groningen, maar bleek bereid om alles te doen om die transfer te blokkeren. Het is gelukt: Kostic is na Deadline Day nog altijd speler van Eintracht Frankfurt.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio gaf Eintracht Frankfurt bewust een verkeerd mailadres aan de Italiaanse club. Aan Kostic werd verteld dat de Romeinen nooit een concreet bod hadden ingediend. Het leidde tot veel woede bij de speler, die de truc via zijn zaakwaarnemer ontdekte. Het was dé reden waarom Kostic afgelopen weekend ontbrak in de wedstrijdselectie tegen Arminia Bielefeld.

Hoewel Lazio er ook lucht van kreeg en een nieuw bod ditmaal wél naar het juiste mailadres verstuurde, kwam de deal niet tot stand. Het tweede bod van de Italiaanse club werd namelijk resoluut afgewezen. Omdat de deadline nu is verstreken, moet Kostic nog minimaal tot de winter wachten op een overstap. Mogelijk probeert hij nog onder zijn tot 2023 lopende contract uit te komen.

Kostic beleefde tussen 2012 en 2014 zijn grote doorbraak bij FC Groningen. Via VfB Stuttgart en Hamburger SV belandde hij in 2018 bij Eintracht Frankfurt, waar hij al jaren vaste waarde is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen