FC Barcelona in gesprek met Koeman over nieuw contract

12 september 2021, 10:54   Bijgewerkt: 12 september 2021, 10:59

Ronald Koeman is met FC Barcelona in onderhandeling over een nieuw contract. De oefenmeester stond afgelopen zomer vol onder druk, maar kreeg het vertrouwen van voorzitter Joan Laporta. De preses wil de Nederlander ditmaal een nieuwe verbintenis aanbieden en hijzelf staat er ook voor open.

"De relatie met Laporta is verbeterd", erkent Koeman tegenover de NOS, die ook de gesprekken met de clubleiding over een nieuwe verbintenis bevestigt. "Ik sta open om te blijven. Ik heb het puur naar mijn zin." De gesprekken zijn enigszins opmerkelijk gezien de situatie in de afgelopen zomer, maar dat is ook de voetballerij – weet Koeman.

"Het ene moment is het niets, het volgende moment kan het weer alles zijn. Ik weet dat het ook afhangt van resultaat", zei de Nederlandse coach, die bij het nieuwe contract mogelijk ook salaris zal moeten inleveren, zoals hij dat al eerder deed. "Barcelona heeft een schuld en heeft dus te maken met fairplay in Spanje. De beste spelers kunnen niet naar Barcelona komen, omdat ze hogere contracten hebben en veel geld kosten, iets dat de club niet heeft."

Lees ook: 'Barça stelt Koeman zware eis om nieuw contract te verdienen'

Koeman's huidige contract loopt door tot en met 2022, waarbij FC Barcelona denkt aan een nieuwe verbintenis van een extra seizoen, waarbij de Nederlander een lager basissalaris heeft, maar wel met hoge bonussen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen