Voor Ajax-fans 'wegduikende' Onana heeft akkoord: 'Here we go'

21 december 2021, 11:06   Bijgewerkt: 21 december 2021, 11:29

Ajax-keeper Andre Onana (25) heeft zich zondag verstopt voor de eigen supporters. Na de overwinning op Feyenoord werd de bus van de Amsterdammers bij terugkomst onthaald in eigen stad. Maar waar de meeste spelers het feestje vierde met de eigen achterban, dook de doelverdediger weg achter een gesloten gordijntje in de bus.

Dat schrijft Ajax Life-redacteur Floris Roos althans. Uit de opgenomen beelden van Edson Álvarez, Lisandro Martínez en Nicolas Tagliafico werd het feestje in de bus door de fans volop meebeleefd. 'De latino's houden wel van een vuurwerkfeestje, maar op de beelden van Tagliafico zag ik hoe Onana zich schuilhield achter een dichtgetrokken gordijn. Het hoofd gelaten rustend tegen het raam. Dat stemt toch droevig. Alle spelers lieten zich als helden onthalen en keken blijmoedig naar buiten. Onana niet', staat te lezen.

Het was volgens het supportersmedium een symbolisch geheel. 'Op beelden van een paar seconden werd eens te meer pijnlijk duidelijk hoe ver de plaspilkeeper en de supporters uiteen zijn gedreven', schrijft het over de soap tussen Ajax en Onana. De keeper heeft een aflopend contract in Amsterdam en wil die niet verlengen, terwijl de club zich loyaal toonde na de dopingschorsing van de goalie.

Lees ook: Onana noemt FC Barcelona eerste optie voor transfer

Akkoord met Internazionale

Zeker lijkt dat Onana dat deze zomer vertrekt na dit seizoen, want transferspecialist Nicolò Schira meldde dinsdagochtend een 'done deal' rond de Kameroener. Hij tekent een vierjarig contract bij Internazionale en vanaf februari wordt de deal ook officieel aangekondigd door de kampioen van Internazionale. Hij gaat naar verluidt zo'n drie miljoen euro verdienen per seizoen. Niet veel later volgde ook de bevestiging van transferspecialist Fabrizio Romano. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen