Voormalig Feyenoord-target Diallo staat voor huurtransfer

9 januari 2022, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Amad Diallo lijkt Manchester United op huurbasis te gaan verlaten. De Engelse club is volgens transferspecialist Fabrizio Romano bereid om de negentienjarige aanvaller elders onder te brengen.

Diallo leek afgelopen zomer op weg naar Feyenoord. Op het laatste moment ketste de deal af nadat de aanvaller uit Ivoorkust tijdens een training geblesseerd raakte. "We hebben er alles aan gedaan, het was rond, maar nu is hij zodanig geblesseerd dat hij niet kan komen. Soms is het leuk, zo'n transferwindow, en soms ook niet", reageerde Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord, destijds tegen Voetbal International.

Inmiddels lijkt Feyenoord niet meer geïnteresseerd in Diallo. Arne Slot werd vorige maand verrast door het gerucht dat de Rotterdammers een nieuwe poging willen ondernemen voor de voormalig speler van Atalanta. "Dat wist ik niet. Dat zegt misschien wel veel over dat ik daar op dit moment niet mee bezig ben en over onze interesse in hem", zei de trainer.

Nu Diallo weer fit is, gaat hij Manchester United waarschijnlijk alsnog tijdelijk verlaten. Volgens Romano heeft Birmingham City de beste papieren om de aanvaller in te lijven. Er zijn ook vier andere clubs die hopen op de komst van Diallo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen