Arnesen gaat Dessers niet kopen en wil Til langer huren

3 februari 2022, 10:40

Guus Til is dit seizoen een vaste waarde bij Feyenoord. De aanvaller wordt gehuurd van Spartak Moskou tot het einde van het seizoen, maar Frank Arnesen wil proberen om daar een jaar aan vast te plakken.

De technisch directeur weet dat de kans klein is dat het lukt, nu de voetballer het zo goed doet. "Maar we gaan het wel proberen", vertelt hij bij Voetbal International. "Ik ken de td van Spartak en Guus zelf heeft ook wat te zeggen. Ik kan me voorstellen dat hij het naar zijn zin heeft. Hij ligt goed in de groep, presteert prima en komende winter heb je het WK, he. Ik denk dat dit toernooi ook wel een factor kan worden."

Sinds zijn tijdelijke overstap naar De Kuip mocht hij al speelminuten maken bij het Nederlands elftal. Arnesen snapt dat de middenvelder ook tijdens het mondiale eindtoernooi bij de groep wil zitten. "Stel je bent een speler die dicht tegen Oranje aan zit. Ga je dan een transfer maken met de kans dat je bij je nieuwe club niet aan spelen toekomt, of kies je voor zekerheid en de kans op een WK te spelen? Ik denk dat spelers dat toch laten meewegen in hun beslissing."

Cyriel Dessers

Een andere huurling is Cyriel Dessers, die al meerdere keren belangrijk was met zijn doelpunten en zelfs de bijnaam 'Mister 92' kreeg, door zijn late treffers. De Rotterdammers kunnen hem voor vier miljoen euro definitief over te nemen, maar dat gaat Feyenoord niet betalen. "Terwijl hij doet waarvoor we hem hebben gehuurd. Dessers heeft gewoon de pech dat Linssen er is. De trainer is echt tevreden, alleen is het inderdaad zo dat we als club niet in staat zijn zo'n speler voor zo'n bedrag er bij te nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen