Fitte Gakpo denkt niet aan transfer: "Daar ben ik meer op gefocust"

6 april 2022, 19:52

Cody Gakpo wordt de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan Arsenal, maar ziet het Conference League-duel met Leicester City niet als een kans om zichzelf te laten zien aan Engelse clubs. De aanvaller, die bezig is aan een uitstekend seizoen, wil niet bezig zijn met een mogelijke transfer.

"Ik probeer om bezig te zijn met de wedstrijd die we gaan spelen en de hele mooie wedstrijden die nog gaan komen. Ik zou graag nog wat willen winnen dit seizoen. Daar ben ik meer op gefocust dan op een eventuele transfer", wordt de aanvaller geciteerd door Voetbal International. Gakpo stelt dat hij negentig minuten kan spelen tegen de Engelse club, waar hij afgelopen weekend tegen FC Twente slechts driekwartier in actie kwam.

Lees ook: Rogers kent achilleshiel van PSV en wijst naar 'groot talent' Gakpo

"Of ik ga starten is aan de trainer. Het was zaterdag eigenlijk de bedoeling dat ik twintig minuten zou invallen of helemaal niet, dat lag een beetje aan hoe de wedstrijd zou verlopen. Natuurlijk ging het totaal anders dan verwacht en kwam ik er al na de rust in", vertelt Gakpo over het duel waarbij een 3-0 achterstand werd weggepoetst en de Eindhovenaren uiteindelijk nog een punt pakten.

"Nu ben ik fit, ik kan negentig minuten spelen", aldus de buitenspeler, die PSV twee gezichten zag tonen in Enschede. Het eerste halfuur was dramatisch, daarna haalde de ploeg een aardig niveau. "We moeten proberen om het goede gevoel van de tweede helft, dat we toch nog konden terugkomen, vast te houden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen