'Bayern kijkt alvast rond voor eventuele opvolger Lewandowski'

14 april 2022, 09:18

De situatie rond Robert Lewandowski blijft de gemoederen in Duitsland behoorlijk bezig houden. Het is namelijk zeer de vraag of de Poolse doelpuntenmachine na de zomer nog steeds in de Allianz Arena speelt. Naar verluidt kijkt Bayern München daarom voor de zekerheid naar een vervanger.

Volgens het Duitse medium SPORT1 houdt Bayern de verrichtingen van Darwin Núnez nauwlettend in de gaten. De 22-jarige spits maakt dit seizoen furore in het shirt van Benfica en lijkt klaar voor een mooie stap. Het is volgens transferspecialist Fabrizio Romano geen uitgemaakte zaak dat Núnez vertrekt uit Lissabon, waar een prijskaartje van circa 75 miljoen euro om zijn nek hangt.

Aan interesse heeft Núnez overigens niets te klagen. De goaltjesdief uit Uruguay wordt ook in verband gebracht met onder meer Chelsea, Paris Saint-Germain en Manchester United. De talentvolle aanvalsleider is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Benfica. Eerder verdedigde hij de clubkleuren van Penarol (Uruguay) en UD Almería (Spanje). Zijn contract bij Benfica loopt tot medio 2025.

Bayern moet op zijn beurt wel bezig zijn met een nieuwe spits. Het is nog altijd geen uitgemaakte zaak dat Lewandowksi speler van de club blijft. Zijn contract loopt in de zomer van 2023 af en hij volgens Romano alleen voor langere tijd verlengen. FC Barcelona hoopt te profiteren en wil de routinier van inmiddels 33 jaar oud graag naar het Camp Nou halen. Daar zou de Pool zelf ook wel oren naar hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen