Deadline nadert voor Feyenoord: koopoptie Dessers vervalt in de nacht

31 mei 2022, 09:54

Feyenoord moet haast maken als het Cyriel Dessers definitief wil inlijven. De Rotterdammers hebben een koopoptie bedongen voor de spits, die wordt gehuurd van KRC Genk, maar moeten uiterlijk dinsdagavond de knoop doorhakken. Daarna vervalt de koopoptie voor de aanvaller namelijk.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Feyenoord heeft besloten dat het Cyriel Dessers voor de gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro wil overnemen, maar de deal is alsnog niet in kannen en kruiken. Dat heeft te maken met de eisen van de spits zelf: hij en Feyenoord hebben nog geen akkoord weten te bereiken over de contractuele voorwaarden.

De deadline nadert daarom voor Feyenoord. KRC Genk kan vanaf woensdag vragen wat het wil voor de Belgische aanvaller. Genk zal op dat scenario hopen, want de spits is hoogstwaarschijnlijk voor een flink hogere transfersom te verkopen na zijn uitstekende seizoen op huurbasis in Rotterdam.

Dessers kroonde zich met tien doelpunten tot topscorer van de Conference League en hielp zijn werkgever daarmee aan een plek in de finale, waarin AS Roma met 1-0 te sterk was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veel te veel geld voor onze club! Investeer in eigen jeugdspelers en we hebben Danilo in de spits.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kopen en meteen met winst doorverkopen

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onmogelijk. Dessers is weg. Te duur voor Feyenoord. Speler kost ruim 9 miljoen. 4 miljoen transfer, 500 dzd tot 1 miljoen voor zaakwaarnemer, 4 jarig contract met salaris van 1 miljoen per jaar. Overigens is Feyenoord met Danilo en moet de club voor een andere spits gaan, willen ze de weg omhoog voortzetten. Slot laat Danilo wel voetballen. We zijn al in verregaande onderhandelingen de 20-jarige Thiago Borbas, spits van het Uruguayaanse Atletico River Plate Montevideo.

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij niet al te gekke eisen heeft doen. Voor 4 mil vindt je niet snel een spits die het beter doet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen