Opleving van drie minuten: Italië en Duitsland delen de punten

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 juni 2022 – Italië blijft wachten op een overwinning in een officiële wedstrijd. De Europees kampioen van afgelopen zomer wist weer niet te winnen. Tegen Duitsland werd het 1-1, waardoor de Duitsers inmiddels tien duels op rij ongeslagen zijn. Een reeks waar de tegenstander alleen maar van kan dromen.

Opleving van drie minuten: Italië en Duitsland delen de punten

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na iets meer dan een half uur spelen was Gianluca Scamacca dicht bij de openingstreffer, maar zijn inzet raakte de paal. Het was de enige serieuze kans in de eerste helft, waarin beide ploegen voorzichtig waren. Kort na rust veranderde dat beeld nog niet. Na zeventig minuten was er een korte opleving in de wedstrijd. Lorenzo Pellegrini zette de thuisploeg op voorsprong na een voorzet van Degnand Wilfried Gnonto.

Lees ook: Engeland verliest nipt na fluitconcert van Hongaarse kinderen

Lang konden de Italianen niet genieten van die voorsprong. Drie minuten later stond de gelijkmaker op het scorebord. Joshua Kimmich was de gevierde man bij de Duitse ploeg. De VAR moest het doelpunt nog even inspecteren, maar uiteindelijk konden de voetballers alsnog juichen toen de arbitrage akkoord gaf. Duitsland ging daarna op zoek naar de overwinning, maar een tweede treffer viel niet meer.

Italië wacht inmiddels al vijf officiële duels op een overwinning. In totaal werden er slechts twee punten gepakt in die wedstrijden. Door die slechte reeks mist de ploeg het wereldkampioenschap en de wereldbeker ging ook aan de neus van de Europeanen voorbij, omdat Argentinië met 0-3 won. Deze interlandperiode speelt de ploeg nog Hongarije, Engeland en nogmaals Duitsland.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd