Transfer Ki-Jana Hoever naar PSV na gesprek stap dichterbij

18 juni 2022 – De transfer van Ki-Jana Hoever naar PSV is weer een stap dichterbij. De Eindhovenaren zijn deze week om tafel gegaan met de twintigjarige verdediger van Wolverhampton Wanderers, die aangegeven heeft open te staan voor een overstap naar de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad is het 'heel goed denkbaar' dat PSV bij een bod op Hoever gaat voor een seizoen huur met een optie tot koop.

Transfer Ki-Jana Hoever naar PSV na gesprek stap dichterbij

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De naam van Hoever is de voorbije weken wel vaker in het geruchtencircuit gevallen. In Engeland werd de jonge Nederlandse verdediger in verband gebracht met een overgang naar Ajax. Of de Amsterdammers ook daadwerkelijk werk maken van zijn komst, is niet bekend. PSV doet dat wel. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat volgens bronnen de zaak echter nog niet in de eindfase zit.

Hoever is bij PSV in beeld om de kwantitatief dun bezette defensie deze zomer versterken, temeer omdat Philipp Max en/of Phillipp Mwene mogelijk nog een transfer gaan maken. De jonge Nederlandse verdediger maakte in 2018 op zestienjarige leeftijd de overstap van Ajax naar Liverpool, maar wist daar niet echt door te breken. Twee jaar later maakte Hoever voor elf miljoen euro de overstap naar Wolverhampton Wanderers.

Het is niet bekend hoeveel Hoever moet kosten, maar volgens het ED gaat het 'normaal gesproken' om meer dan een handvol miljoenen. Wolverhampton Wanderers is in elk geval bereid de jeugdinternational te laten gaan. De afgelopen twee jaar is Hoever bij de Engelse club minder aan spelen toegekomen dan verwacht. De verdediger, die centraal achterin en op de rechtsbackpositie uit de voeten kan, speelde het afgelopen seizoen tien officiële wedstrijden voor Wolves, waarvan acht in de Premier League.

Reacties

PSV

gerelateerd