'Antony moet wachten op Frenkie-deal; streep door vertrek Ronaldo'

26 juni 2022 – Antony staat nog altijd hoog op de verlanglijst van Erik ten Hag. De aanvaller van Ajax wordt al sinds de overstap van zijn oude trainer gelinkt aan diens nieuwe club Manchester United en zou er nog altijd goed op staan. Toch zal hij nog even geduld moeten hebben, wat te maken heeft met de transferperikelen rond Frenkie de Jong.

'Antony moet wachten op Frenkie-deal; streep door vertrek Ronaldo'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat alles meldde ESPN zondag. De Jong geldt als het voornaamste target van Manchester United en de club is nog altijd in onderhandeling met FC Barcelona. Het medium weet dat een akkoord inmiddels dichtbij is. Ten Hag zou goede hoop hebben dat de middenvelder op 8 juli met United mee kan reizen op de trip naar Thailand en Australië. 

Lees ook: 'De Jong kan koffers inpakken: Barça en United bijna akkoord'

Omdat Antony net als De Jong tientallen miljoenen zal moeten kosten - ESPN spreekt van een vraagprijs van tachtig miljoen - zal hij nog even geduld moeten hebben tot de andere transfer is afgerond. Daarna komt de Braziliaan in beeld, die na het mislopen van Darwin Núñez een serieuzere kandidaat is geworden om de voorhoede te versterken.

Ronaldo
De laatste dagen gonsde het bij Manchester United ook van de geruchten rond een vertrek van Cristiano Ronaldo. De aanvaller zou willen vertrekken, omdat hij twijfelt of zijn huidige club de spelers kan aantrekken om de ambities waar te maken. Volgens ESPN heeft United hem inmiddels echter duidelijk gemaakt dat hij niet mag vertrekken. Ronaldo ligt nog vast tot 2023, met een optie voor nog een seizoen. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd