'AZ hoort interesse voor Midtsjø, Van Hooijdonk dichter bij Heerenveen'

21 juli 2022, 13:56

AZ moet na het vertrek van Owen Wijndal vrezen dat het nog een sterkhouder verliest de komende weken: Fredrik Midtsjø (28) staat namelijk in de belangstelling van Galatasaray. Hoe concreet de interesse is de controleur is, is momenteel nog moeilijk in te schatten.

Dat meldt de Turkse journalist Yagiz Sabuncuoglu, actief voor het medium VOLE, dinsdagavond althans. Volgens hem heeft de Turkse grootmacht serieuze belangstelling in de Noorse middenvelder uit Alkmaar. Met een nog eenjarig contract bij AZ, kan het overigens voor alle partijen een interessant overgang zijn, al moeten de Turkse transfermedia soms wel met een korreltje zou gelezen worden. Naast Wijndal trokken ook onder anderen Zakaria Aboukhlal en Thomas Ouwejan de deur achter zich dicht in Alkmaar. 

Lees ookAjax shopt in Alkmaar: zo verging het de voorgangers van Wijndal

Heerenveen stap dichter bij Van Hooijdonk

Sydney van Hooijdonk wees belangstelling van FC Groningen af omdat hij graag wilde terugkeren bij sc Heerenveen, waar hij warme gevoelens bij had ontwikkeld. Ook de Friezen wilden de spits graag opnieuw huren, maar Bologna wilde men eerst niet meewerken. Volgens de Leeuwarder Courant zit er echter toch schot in de zaak, omdat Van Hooijdonk heeft gehoord dat hij tijdelijk mag vertrekken.

'Momenteel is de grote vraag: wie doet het meeste water bij de wijn? Heerenveen heeft Bologna onlangs een financieel voorstel gedaan', schrijft het regionale medium. Technisch directeur Ferry de Haan kan namelijk niet zo lang wachten, omdat anders andere opties niet meer beschikbaar zijn op de transfermarkt. Voorin heeft de club nog behoorlijk wat spelers nodig, omdat Armin Sarr vooralsnog de enige spits is in de selectie van Kees van Wonderen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen